AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.35 // 1.9.2020

FC Hongan Aalto levollisena HIFK-ottelun alla – ”Olemme puolustaneet joukkueena erittäin hyvin”

FC Hongan Aalto levollisena HIFK-ottelun alla – ”Olemme puolustaneet joukkueena erittäin hyvin”

Toisen puoliajan repsahdukset ihmetyttävät Henri Aaltoa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ainoana Veikkausliigassa tappioitta oleva FC Honka isännöi tiistaina HIFK:ta. Henri Aalto on ollut tyytyväinen espoolaisten tämänhetkiseen tekemiseen, mutta pieniä viilauksia löytyy vielä.

Honka kohtasi viime torstaina tanskalaisen AGF:n Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella. Keltamustat olivat ottelussa hyvin mukana ja nousivat kahdesti kahden maalin takaa maalin päähän. Lopulta jatkopaikka meni kuitenkin AGF:lle luvuin 5-2.

– Hyökkäsimme erittäin laadukkaasti, ja loimme etenkin nopeilla hyökkäyksillä useita maalipaikkoja. Pystyimme myös ajoittain kontrolloimaan palloa ja kenttätasapainoa pidempiä jaksoja. Erikoistilanteiden puolustamisessa jäi ehdottomasti parannettavaa, Aalto analysoi joukkueen esitystä eurokentillä Hongan sivuilla.

Kokonaisuudessaan Aalto on pitänyt Hongan viimeaikaisia esityksiä hyvänä. Parannettavaakin toli löytyy.

– Olemme puolustaneet joukkueena erittäin hyvin kentän kaikilla kolmanneksilla ja luoneet tyydyttävästi maalipaikkoja. Pelimme kokonaistaso on välillä pudonnut toisella jaksolla missä meidän tulee parantaa, Aalto vastaa kysyttäessä joukkueen suurimpia onnistumisia, sekä tärkeimpiä kehityskohteita.

FC Honka-HIFK tiistaina 1.9. Tapiolan urheilupuistossa kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia