AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 31.8.2020

SJK:n Anel Rashkaj’lle kutsu Kosovon maajoukkueeseen

SJK:n Anel Rashkaj’lle kutsu Kosovon maajoukkueeseen

Anel Rashkaj kutsuttiin mukaan Kosovon maajoukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n keskikenttäpelaaja Anel Rashkaj kutsuttiin Kosovon A-maajoukkueeseen. Kosovo kohtaa syyskuun alussa UEFA:n Kansojen liigan otteluissa Moldovan ja Kreikan.

Kosovossa syntynyt, mutta Ruotsissa kasvanut 31-vuotias Rashkaj, on tuttu kasvo Kosovon maajoukkueessa, sillä hän on edustanut maataan jo pitkään ennen sen UEFA:lta saamaa virallista maajoukkuestatusta. Ja virallisen statuksen tultua, hän on toiminut maansa A-maajoukkueen kapteenistossa sekä pelannut yhteensä 11 maaottelua. Näistä 5 ottelua tuli viime EM-karsinnoissa. Kosovo on myös selviytynyt ensi vuodelle siirtyneiden EM-karsintojen jatkokarsintojen välierään, jossa se kohtaa lokakuussa Pohjois-Makedonian.

Rashkaj siirtyi SJK-paitaan täksi kaudeksi Ruotsin pääsarjaseura AFC Eskilstunasta ja hän on pelannut Veikkausliigassa kaikissa SJK:n kauden 12 ottelussa sekä kahdessa Suomen cupin karsintaottelussa.

Kosovo kohtaa Kansojen liigassa Moldovan vierasottelussa torstaina 3.9. ja Kreikan kotiottelussa sunnuntaina 6.9. Molemmat ottelut alkaa klo 21.45 Suomen aikaa.

Lisää uutisia