FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.33 // 23.8.2020

Hyvään maalivireeseen äitynyt HIFK:n Luis Henrique nauttii pelaamisesta tällä hetkellä

Hyvään maalivireeseen äitynyt HIFK:n Luis Henrique nauttii pelaamisesta tällä hetkellä

Luis Henrique teki kaksi maali viime ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK saa sunnuntaina kotikentälleen FC Hakan. HIFK on pyyhkinyt pois viime viikonlopun niukan 2-3-tappion FC Interiä vastaan ja hakee paluuta voittojen tielle koskilaisjoukkueen kustannuksella.

Sarjataulukossa viidentenä oleva joukkue on kuitenkin jättänyt viime viikon pettymyksen taakseen muutaman vapaapäivän sekä niitä seuranneiden harjoitusten aikana. Hyökkääjä Luís Henrique nousi HIFK:n parhaaksi maalintekijäksi tekemällä kaksi maalia turkulaisjoukkueen verkkoon Veikkausliigan kärkipään kamppailussa.

– Nautin maalien tekemisestä, koska rakastan tätä peliä. Pelaajalle on aina tärkeää pelata hyvin ja kehittyä edelleen. Minusta tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä kentällä, koska nautin onnistumisista, Luís Henrique sanoo HIFK:n sivuilla.

– Olemme pelanneet hyviä pelejä joukkueena nyt viime aikoina, etenkin kuuden edellisen otteluiden aikana. Viimeksi hävittiin peli, joka ratkesi hieman kyseenalaisesti, mutta sitä ei sen enempää auta jäädä miettimään pelaajana. Pelistä tulee kova, koska FC Haka on edelleen hakemassa ensimmäistä voittoaan. Jos jatketaan samalla tavalla kuin edellisissä otteluissa, uskon meidän voittavan sunnuntaina, hän jatkaa.


HIFK-FC Haka sunnuntaina 23.8. Bolt Arenalla kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia