AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.33 // 21.8.2020

HJK ja keskikentän lupaus solmivat jatkosopimuksen

HJK ja keskikentän lupaus solmivat jatkosopimuksen

Matti Peltola solmi jatkon HJK:n kanssa.

HJK ja Matti Peltola ovat tehneet jatkosopimuksen. Sopimus on kaksivuotinen ja sisältää optiovuoden.

18-vuotias Matti Peltola on HJK:n oma kasvatti, joka on pelannut Klubissa kahdeksanvuotiaasta asti. Peltola on kulkenut läpi koko HJK:n akatemiapolun ja kuulunut myös nuorisomaajoukkueisiin.

– Hienoa, että pääsimme Matin kanssa jatkosopimukseen. Matti on oman akatemiamme kasvatti, jonka ehdoton vahvuus on peruspelaamisen taso kaikissa pelin vaiheissa. Matti on heti ensimmäisestä akatemian ikäluokasta lähtien osoittanut määrätietoisuutta ja itsensä likoon laittamista sekä oman että joukkueen kehittymisen eteen, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Peltola sopeutui nopeasti miesten peleihin ja oli heti ensimmäisellä kaudellaan reservijoukkue HJK Klubi 04:n parhaimmistoa, josta palkintona hänet nostettiin viime kaudella liigajoukkueen pelaajarinkiin.

– Vaikka matkanvarrella on ollut muutama pidempiaikainen loukkaantuminen, niin hän on vastoinkäymisistä huolimatta edennyt pelaajapolulla johdonmukaisesti kohti HJK:n liigajoukkuetta. Näiden ominaisuuksien varaan on hyvä rakentaa tulevaa, Takkula jatkaa.

Debyytin Veikkausliigassa hän teki 17-vuotiaana Tammelan stadionilla 19.10.2019 ottelussa Ilves vs HJK, jossa hän oli avauskokoonpanossa ja pelasi koko ottelun.

– Olen todella iloinen, että pääsin tekemään uuden sopimuksen. Nämä ovat olleet hyviä aikoja Klubissa ja odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt on oikein hyvä fiilis, iloitsee Peltola.

Lisää uutisia