AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2020

KuPS-kaksikolla juhlahetket edessä

KuPS-kaksikolla juhlahetket edessä

Ville Saxman sai 100 ottelua täyteen KuPS:n paidassa viime ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaajat Ville Saxman ja Urho Nissilä pääsevät viettämään pienimuotoisia juhlahetkiä tämän elokuun aikana.

Saxman pelasi viime viikonloppuna Valkeakoskella sadannen Veikkausliigaottelunsa kuopiolaisjoukkueen riveissä ja Nissilä taisteli maineikkaalla Tehtaan kentällä 99:nnen Veikkausliigaottelunsa oman kasvattajaseuran pelaajavahvuudessa.

Saxman pelaa nyt neljättä sarjakauttaan KuPS-joukkueessa ja on pelannut yhteensä 278 liigapeliä MYPA:n, RoPS:n ja KuPS:n riveissä onnistuen maalinteossa kaikkiaan 22 kertaa. Saxman pelasi ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa 18.04.2010 ja hän on antanut tällä liigakaudella kanssapelaajilleen kaksi arvokasta maaliin johtanutta syöttöä.

Nissilä pelaa nyt viidettä sarjakauttaan keltapaitojen edustusjoukkueessa. "Upi" teki oman Veikkausliigadebyyttinsä 25.05.2015 ja viimeisteli ensimmäisen liigamaalinsa 10.09.2015 kotiottelussa KuPS - SJK. "Mölymäen Modric" voitti KuPS-joukkueen maalintekijäkuninkuuden 2017 yhdeksällä liigaosumallaan ja liigamaaleja on koossa kaikkiaan 15. Pallotaituri on tehnyt tällä pelikaudella yhden liigamaalin ja on antanut neljä maaliin johtanutta nappisyöttöä. Tasalukema 100 on mahdollista saavuttaa lauantaisessa kotiottelussa Keskuskentän jalkapallostadionilla.


KuPS-IFK Mariehamn lauantaina 22.8. Kuopion Keskuskentällä kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia