AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.32 // 15.8.2020

SJK:n Hetemaj tuntee Ilveksen hyvin – ”Tiedetään mitä sieltä vastaan voi tulla”

SJK:n Hetemaj tuntee Ilveksen hyvin – ”Tiedetään mitä sieltä vastaan voi tulla”

Ilves on Mehmet Hetemaj'll tuttu vastus. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n kausi jatkuu lauantaina, kun se matkustaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi. SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj'n mukaan vastaan asettuu kova, mutta samalla varsin tuttu vastustaja.

Hetemaj'lle Ilves-kohtaamiset on tuttuja jo pitkältä ajalta SJK:ssa.

– Kohtasimme Ilveksen Tampereella juuri kauden alla toiseksi viimeisessä harjoituspelissä ja se oli aika tasainen peli. Vaikka se olikin harjoituspeli, niin tuntui, että olimme parempia siinä pelissä kuin monena muuna viime vuosina heitä vastaan pelaamissamme otteluissa, muistelee Hetemaj SJK:n sivuilla.

– Me ollaan hyvin käyty tulevaa ottelua ja Ilvestä läpi ja tiedetään mitä sieltä vastaan voi tulla. Nyt vain keskitytään sitten siihen, että ollaan jokainen pelaaja hyvässä fyysisessä vireessä ja uskalletaan toteuttaa itseämme siellä kentällä. Meidän pitää iloita enemmän pelaamisesta. Tämä ammatti ei kestä välttämättä kauaa, joten siitä pitää osata myös nauttia. Ne on mielestäni pääpointit lauantain peliin.

– Totta kai me tiedetään, että ei Ilves ole koskaan helppo vastustaja, mutta me uskotaan myös siihen, että ollaan nyt hyvin käyty läpi Ilves ja heidän pelaaminen. Ja nyt se on sitten vain meistä kiinni. Niin kuin joka pelissä. Siirretään palloa ja liikutaan, ja jos tulee virhe, niin ei mietitä sitä sen enempää. Nautitaan siitä haasteesta.


Ilves-SJK lauantaina 15.8. Ratinan Stadionilla kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia