FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 14.8.2020

KuPS:n Erlandsen ylpeä omistaan – ”Pelaajat näyttivät luonnetta”

KuPS:n Erlandsen ylpeä omistaan – ”Pelaajat näyttivät luonnetta”

Arne Erlandsen iloitsi voitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkui perjantai-iltana Valkeakoskella. Liiganousija FC Haka ja mestarijoukkue KuPS kohtasivat kymmenennen sarjakierroksen ottelussa, jossa vietettiin keltamustia maalijuhlia. KuPS-joukkue hankki perinteiseltä Tehtaan kentältä komean vierasvoiton kukistamalla Hakan maalein 4-2. Hyökkääjät Usman Sale, Lucas Rangel (2) ja Ats Purje onnistuivat maalinteossa liiganousijan kotinurmella.

KuPS-valmentaja Arne Erlandsen oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja erityisesti toisen puoliajan vahvaan esitykseen.

- Tärkeä voitto meille. Me olimme hyviä ja pelaajavaihdot olivat toisella puoliajalla hyviä. Ensimmäinen puoliaika oli aika tasainen, peli oli vaihtelevaa ja aaltoilevaa. Toisella puoliajalla peli oli paremmin meidän kontrollissamme erityisesti kun johtaa 1-3. Me olemme onnellisia voitosta, sillä aina on vaikeaa voittaa vieraissa, päävalmentaja muistutti kuopiolaisten sivuilla.

- Pelaajat ottivat hienosti vastuuta toisella puoliajalla. Olen ylpeä pelaajista ja siitä, mitä he puhuivat tauolla kopissa. Me valmentajat haluamme omalta joukkueeltamme aina maksimaalisen suorituksen. Nyt pelaajat vastasivat siihen hienolla tavalla ja tekivät toisella puoliajalla kentällä sitä mitä me halusimmekin. Pelaajat näyttivät luonnetta ja me ansaitsimme voittaa. Me saavutimme ottelusta hyvän tuloksen ja saimme mitä halusimmekin. Oli totta kai tärkeää saada hyvä hyökkääjä Rangel takaisin joukkueeseen. Voittaminen jatkuvasti viikosta toiseen on aina vaikeata, tänään me voimme olla ylpeitä joukkueen jokaisesta pelaajasta, päävalmentaja kiitteli.


Kuopion Palloseura pelaa seuraavan ottelunsa ensi keskiviikkona Norjassa. Ohjelmassa on seurahistorian ensiesiintyminen nykymuotoisessa Mestarien liigassa. KuPS kohtaa vieraskentällä norjalaisen Molden keskiviikkona. Seuraava Veikkausliigan ottelu on edessä lauantaina, kun se isännöi IFK Mariehamnia.

Lisää uutisia