FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 14.8.2020

Hakan Tainio manasi toisen puoliajan alkua – ”Surkuttelu ei auta tässä vaiheessa”

Hakan Tainio manasi toisen puoliajan alkua – ”Surkuttelu ei auta tässä vaiheessa”

Teemu Tainio manasi omiensa esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan avausvoitto tämän kauden osalta jäi vielä saavuttamatta, kun se taipui KuPS:lle kotikentällään 2-4. Molempien puoliaikojen alut koituivat koskilaisten kohtaloksi.

KuPS oli vahva puoliaikojen alussa. Ensimmäisellä puoliajalla Usman Sale vei kuopiolaiset johtoon Hakan puolustusvirheen jälkeen jo kuudennella minuutilla ja toisen puoliajan ensimmäisen viisiminuuttisen aikana Lucas Rangel osui kahdesti. Muuten Haka oli hyvin pelissä mukana ja etenkin ensimmäisellä puoliajalla hallitsi kenttätapahtumia.

– Aivan käsittämätöntä. Kopissa puhuttiin, että montako kertaa ollaan tällä kaudella oltu tässä samassa tilanteessa. Hyvä nelivitonen takana ja sitten pelin jälkeen kaikki on allapäin, kun ollaan hävitty peli ja että tänään tehdään toisin, manasi Hakan päävalmentaja Teemu Tainio pelin jälkeen ja syystäkin pettyneenä.

Veikkausliiga jatkuu Hakan osalta jo tiistaina, kun HJK saapuu Tehtikselle. Ajatukset onkin Tainion mukaan nopeasti käännettävä tulevaan.

– Tiistai tulee nopeasti. Tietenkin nyt mentaalinen väsymys on jätkillä aika kova. Pitää vain ladata akut ja surkuttelu ei auta tässä vaiheessa. Tänä iltana saa ottaa päähän, mutta huomenna pitää mennä jo kohti uutta.

Lisää uutisia