FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 12.8.2020

VS: Haka etsii vielä 1-2 vahvistusta

VS: Haka etsii vielä 1-2 vahvistusta

Haka vahvisti rivejään jo Jakob Tånnanderilla. (Kuva: Jukka Jaskara / FC Haka)

FC Haka lainasi HJK:sta maalivahti Jakob Tånnanderin riveihinsä. FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo Valkeakosken Sanomissa, että sarjanousija etsii vielä uusia vahvistuksia.

Haka on vielä voitoitta tämän kauden Veikkausliigassa, mutta Huttusen mukaan seurassa ei olla painamassa paniikkinappulaa.

- Nyt me tiedämme, että Veikkausliiga on Ykköseen verrattuna hyvin paljon kovempi sarja. Tähän vauhtiin pitää nyt tottua. Olemme saaneet oppia kantapään kautta, Huttunen sanoo Valkeakosken Sanomissa.

- Uskon, että me vielä nousemme ja voittoja otetaan. Tässä on ollut pelejä, jotka olisi pitänyt voittaa, mutta niitä ei ole pystytty meille kääntämään. Tilanne vaatii nyt malttia ja uskoa, jatkaa Huttunen.

Hakan toppari Ville-Valtteri Starck loukkaantui ja on pitkään sivussa. Hänelle ollaan etsimässä korvaajaa ja myös lisää pelaajia saattaa olla tulossa.

- Pidämme silmät auki. Ville-Valtteri Starck on pitkään sivussa, joten on ihan selvä, että tarvitsemme myös topparin ja saatamme vahvistaa joukkuetta yhdellä hyökkääjällä, Huttunen kertoo valottaa.


FC Haka kohtaa seuraavaksi perjantaina KuPS:n kotikentällään. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia