FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 12.8.2020

Hakan Kyöstilää ei tiukka pelitahti haittaa – ”On ollut vain tosi makeaa päästä pelaamaan”

Hakan Kyöstilää ei tiukka pelitahti haittaa – ”On ollut vain tosi makeaa päästä pelaamaan”

Jami Kyöstilä ei anna periksi. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka isännöi perjantaina KuPS:aa. Kyseessä on koskilaisten elokuun neljäs ottelu, mutta puolustaja Jami Kyöstilä on vain innoissaan päästessään jälleen tositoimiin.

Hakan alkukausi on ollut Veikkausliigassa tuloksellisesti hankala. Avausvoitto antaa odottaa vielä itseään, vaikka pelikentällä on nähty ajoittain hyviä otteita. Kyöstilä on nauttinut pelaamisesta Veikkausliigassa.

- Veikkausliiga on se seuraava steppi Ykkösestä. Kaikki ovat vähän nopeampia, kestävämpiä ja taitavampia kuin Ykkösessä. Veikkausliiga on ollut meille mahtava haaste joukkueena. Tässä on mennyt vähän aikaa totutellessa uuteen rytmiin ja siihen mitä pelaaminen Veikkausliigassa vaatii, Kyöstilä kertaa FC Hakan sivuilla.

Kyöstilä tunnetaan siitä, että hän jaksaa ravata laitaansa molempiin suuntiin koko 90-minuuttisen. Vahva kuntopohja on peruja kovasta ja tinkimättömästä harjoittelusta.

- Pelityylini ja ylipäänsä päivittäinen tekemiseni treeneissä on sellaista, että mennään täysillä koko ajan. Tykkään tehdä myös itsenäisesti paljon töitä ja kaikki lähtee siitä omasta halusta treenata ja pelata.

Kuntohirmua ei haittaa edes Veikkausliigan tiukka pelitahti.

- Ei ole vaikuttanut. On ollut vain tosi makeaa päästä pelaamaan.


FC Haka-KuPS perjantaina 14.8. Tehtaan kentällä kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia