FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.32 // 10.8.2020

"Outo ja erikoinen peli" - KuPS-luotsi Erlandsen antoi tunnustuksen HJK:lle

"Outo ja erikoinen peli" - KuPS-luotsi Erlandsen antoi tunnustuksen HJK:lle

Arne Erlandsenille jäi miettimistä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n pitkä tappioton putki Veikkausliigassa katkesi sunnuntain 0-3-kotitappioon HJK:lle.

Lukemat olivat KuPS:n kannalta tylyt, mutta eivät kertoneet ottelusta aivan kaikkea.

- Tämä oli hieman outo ja erikoinen peli. Me pelasimme tänään hyvin. 0-2-maalin jälkeen HJK kontrolloi peliä ja he iskivät vastahyökkäyksillä ollen niissä hyviä.

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvä. Toisella puoliajalla me olimme paljon pallossa, me myös menetettiin palloja ja annettiin siten vastustajalle tilaisuuksia vastaiskuihin, jota me emme halua tapahtuvan. He olivat niissä hyviä, KuPS-valmentaja Arne Erlandsen arvioi ottelun pelitapahtumia.

Erlandsen näki paljon hyvääkin KuPS.n pelissä, mutta myönsi myös vastustajan osoittaneen osaamisensa.

- Pelaajamme tekivät kentällä kovasti töitä ja me olemme tyytyväisiä siihen että he pyrkivät tekemään pelissä niitä asioita mitä me haluammekin. Meidän pitää saada jatkossa enemmän miehiä sisälle vastustajan boksiin. Ensimmäinen puoliaika oli hyvä ja mekin olisimme voineet tehdä maaleja.

- Ensimmäisen maalin jälkeen HJK sai pelin hallinnan, he olivat tehokkaita ja hallitsivat peliä toisella puoliajalla. Pallo oli paljon myös meillä ja me olimme myös hyviä pitkiä aikoja, mutta tulos ei tietenkään ole hyvä, Erlandsen sanoi.

Lisää uutisia