FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 9.8.2020

Koskela hehkutti omiaan: ”Kova suoritus pelaajilta”

Koskela hehkutti omiaan: ”Kova suoritus pelaajilta”

Toni Koskela oli pelaajiensa otteisiin tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK matkasi sunnuntaiksi Kuopioon KuPSin vieraaksi. Reilu viikko sitten joukkueet tasasivat pisteet Bolt Arenalla 2-2 lukemin, mutta tällä kertaa voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. HJK haki pisteet selvällä 3-0-voitolla.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela suitsutti omiensa esitystä.

– Hieno ja tasapainoinen vierasesitys meiltä. Kova suoritus pelaajilta kahden päivän huililla. Olimme todella vahvoja kaikissa pelin vaiheissa ja saimme palkintona ansaitun useamman maalin voiton, Koskela kommentoi HJK:n sivuilla.


HJK kohtaa seuraavaksi lauantaina 15.8. FC Hongan kotikentällään.

Lisää uutisia