FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 9.8.2020

Ilveksen Wiss: "Oltiin pelin alussa kurittomia"

Ilveksen Wiss: "Oltiin pelin alussa kurittomia"

Jarkko Wissin Ilves taipui Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves hävisi sunnuntai-iltana FC Lahdelle vieraissa 2-3.

Lahtelaiset menivät ottelussa jo kolmen maalin karkumatkalle eikä Ilveksen loppukiri tuonut palkintoa.

– Oltiin pelin alussa kurittomia. Emme tehneet sovittuja asioita. Olimme yksi vastaan yksi -tilanteissa heikkoja. Saatiin luotua puolittaisia paikkoja, mutta emme pystyneet niitä hyödyntämään, päävalmentaja Jarkko Wiss manaa seuransa verkkosivuilla.

– Lahjoitimme kaksi maalia omilla virheillämme. Kolmas maalikin vielä kimmokkeesta siihen päälle. Vasta siinä vaiheessa aloimme heräilemään. Lopun ryntäilyllä saimme luotua pari kavennusmaalia, mutta eipä niistäkään kovin hyvä maku jäänyt. Ainoastaan tappio jäi käteen.

Hyökkäyssuuntaan tehdyt virheet kostautuivat nopeasti omaan päähän.

– Pallollinen peli tuottaa edelleen vaikeuksia. Syöttövirheet ja helpot pallonmenetykset ratkaisevat näitä matseja. Pääsemme nyt hetkeksi treenikentälle viettämään yhdessä aikaa. Nostetaan kuria siellä ja otetaan nöyryys mukaan työntekoon.

Seuraavaksi Ilves kohtaa ensi lauantaina 15.8. kello 17 SJK:n Tampereen Ratinassa.

Lisää uutisia