FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 9.8.2020

Ilveksen Wiss odottaa arvoituksellista FC Lahtea – ”Mielenkiintoinen vastustaja”

Ilveksen Wiss odottaa arvoituksellista FC Lahtea – ”Mielenkiintoinen vastustaja”

Jarkko Wiss pitää FC Lahtea mielenkiintoisena vastustajana. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves matkaa sunnuntaina FC Lahden vieraaksi. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa kovaa iltapuhdetta pirteästi viime aikoina esiintynyttä vastustajaa vastaan.

FC Lahdella on allaan mainio esitys aina kovaa HJK:ta vastaan. Torstai-iltana helsinkiläiset johtivat kotikentällään, mutta lopussa Dimitry Imbongo toi joukkueensa tasoihin 1–1. Seitsemästä ottelusta on kertynyt yhdeksän pistettä ja seitsemäs sija sarjataulukossa. Tällä hetkellä lahtelaiset olisivat siis jäämässä alempaan loppusarjaan, mutta paljon ehtii vielä keikahtaa päälaelleen.

– Lahti on ollut hyvä pallollisessa pelissä. Rakentelusta riippuen muoto muuttuu. Pelipaikat ja -roolit voivat vaihtua pelinkin sisällä. Mielenkiintoinen vastustaja, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailee Ilveksen sivuilla.

– HJK:ta vastaan heillä oli onnistuneet vaihdot. Kokoonpano tavallaan parani pelin edetessä ja se on aina hyvä merkki, että leveyttä löytyy.

Kuluvalle kaudelle Lahteen pestattiin ykköskäskijäksi 36-vuotias Ilir Zeneli FC Espoon peräsimestä.

- Jonkin verran näin hänen valmentamistaan Espoossa. Totta kai tutummaksi tulee nyt sitten tällä kaudella. Paljonhan Lahti on uudistunut muutenkin viime vuosista, Wiss kertoo.


FC Lahti-Ilves sunnuntaina Lahden Stadionilla kello 18.30 alkaen.

Lähde: Ilveksen verkkosivut
Lisää uutisia