vko.31 // 9.8.2020

FC Inter löi jälleen FC Hakan (FC Inter-FC Haka 2-0)

Timo Furuholm avasi maalihanat. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter voitti FC Hakan jo toisen kerran parin viikon sisään. Tälläkin kertaa turkulaisten voittolukemat olivat 2-0.

FC Inter palasi Veikkausliigassa voittojen makuun, kun se voitti sunnuntaina Veritas Stadionilla Hakan 2-0(1-0). Inter-pelaajista verkkoa ottelussa heiluttivat Timo Furuholm ja Matias Ojala.

Ottelun ensimmäinen jakso oli puolessa välissä pidettyyn juomataukoon asti tasainen. Minuutin mittaisen tauon jälkeen Inter tuli vahvasti. Joukkueen 1-0 maali syntyi 25. minuutilla Timo Furuholmin toimesta. Syötön maaliin tarjoili Taiki Kagayama.

Avauspuolikkaan viimeisen vartin aikana toinen maali oli muutaman kerran lähellä, mutta Hakan maalivahti Michael Hartmann torjui muutaman kerran hyvin Inter-hyökkääjien maalintekoyritykset.

Toisella jaksolla ei maalitilanteilla herkuteltu. Peli oli moneen otteeseen keskikentän tiukkaa vääntöä. Ottelun loppua kohti vierasjoukkue Haka haki kavennusta suoraviivaisesti. Interin maalilla pelannut Aati Marttinen haki kuitenkin varmasti kaikki maalin lähelle tulleet keskitykset.

Marttinen laittoi myös alulle Hakan pyristelyt lopullisesti pysäyttäneen toisen maalin. Osuman nosti Elias Mastokankaan jatkon jälkeen yläriman kautta verkkoon Matias Ojala erotuomarin antamalla lisäajalla.

FC Inter-HIFK perjantaina 14.8. kello 18.30 Veritas stadionilla ja FC Haka-KuPS perjantaina 14.8. kello 18.30 Tehtaan kentällä.

Lähde: FC Interin verkkosivut