FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 8.8.2020

Haka-pakki huomannut eron Ykköseen - "Täytyy keskittyä omaan peliin koko ajan"

Haka-pakki huomannut eron Ykköseen - "Täytyy keskittyä omaan peliin koko ajan"

Henri Malundama on tehnyt tällä kaudella jo yhden maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaudesta 2016 lähtien Hakssa pelannut Henri Malundama on noussut vuosien saatossa valkeakoskelaisten luottopelaajien joukkoon.

Malundama oli Ilveksen ringissä kaudella 2015, kun Ilves pelasi Veikkausliigassa, muttei päässyt tuolloin tekemään liigadebyyttiään, kun hänet lainattiin kesällä loppukauden ajan Kakkosessa tuolloin pelanneeseen AC Kajaaniin. Tällä kaudella liigadebyytti kuitenkin vihdoinkin toteutui Hakan paidassa. Malundama on ehtinyt jo tuta Ykkösen ja liigan erot.

– Puolustuspelaamisessa täytyy olla tarkkana tai muuten vastustaja tekee aika nopsaan maalin. Täytyy keskittyä omaan peliin koko ajan. Ykkösessä virheistä sai vielä anteeksi, mutta liigassa ei enää saa. Pienestäkin sijoittumisvirheestä tulee heti maali eli tarkkana pitää olla. Liigassa on paljon taitavia pelaajia ja olemme kohdanneet todella hyviä joukkueita. Vastustajilla on ollut kovia pelimiehiä vastassa. Pitää olla molemmissa peleissä terävänä koko 90 minuuttia, sillä yksikin virhe voi ratkaista pelin, Malundama toteaa Hakan verkkosivuilla.

FC Hakan seuraava ottelu on sunnuntaina, kun vierailee FC Interin vieraana. Valkeakosken Tehtaan kentällä pelataan seuraavan kerran perjantaina 14.8., kun Hakan vastaan asettuu KuPS.

Lisää uutisia