FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 8.8.2020

Ari Lahti jatkaa Palloliiton puheenjohtajana - uusi strategia 2020-24 hyväksyttiin

Ari Lahti jatkaa Palloliiton puheenjohtajana - uusi strategia 2020-24 hyväksyttiin

Ari Lahti jatkaa Palloliiton johdossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Palloliiton ylin päättävä elin seurojen kokous kokoontui historialliseen ensimmäiseen kokoukseensa Turkuun lauantaina 8.8.2020. Kokous valitsi yksimielisesti Palloliiton puheenjohtajaksi kaudelle 2020-24 nykyisen puheenjohtajan Ari Lahden.

Ehdolla ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi olivat nykyiset ensimmäinen varapuheenjohtaja Katri Mattsson sekä toinen varapuheenjohtaja Kaarlo Kankkunen. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajasi valittiin jatkamaan Katri Mattsson äänin 770-378. Palloliiton hallitus jatkaa muilta osin nykyisessä kokoonpanossaan syksyn seuraparlamentin kokoukseen saakka.

Seurojen kokous valitsi myös sääntöjen mukaisesti seuraavalle kaksivuotiskaudelle seuraparlamentin jäsenet ja näille henkilökohtaiset varajäsenet.

Seurojen kokous päätti keskustelun jälkeen hyväksyä myös hallituksen esityksen suomalaisen jalkapallon ja futsalin toimintastrategiaksi vuosille 2020-24. Tämän myös puheenjohtajana jatkava Ari Lahti näki kulmakivenä tuleville vuosille.

- Jalkapallo on Suomessa nyt paremmassa asemassa kuin koskaan ja siitä kiitos kuuluu koko jalkapalloperheelle, toimijoille niin nyt kuin aiemminkin. Me emme saa kuitenkaan tyytyä tähän, vaan toiminnan kehittämistä pitää jatkaa edelleen. Siitä hyvänä osoituksena on täällä nyt hyväksytty toimintastrategia, puheenjohtaja Lahti totesi.

Lisää uutisia