FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 7.8.2020

TPS-toppari Rasmus Holma harmitteli: "Tulee yksittäisiä tyhmiä virheitä"

TPS-toppari Rasmus Holma harmitteli: "Tulee yksittäisiä tyhmiä virheitä"

TPS joutui tunnustamaan Hongan paremmakseen. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS taipui torstaina kotonaan FC Hongalle maalein 0-2 ja pistetili kotiotteluissa on kuluvalla kaudella vielä avaamatta.

Honka pääsi ratkaisemaan ottelun muutamassa minuutissa toisen jakson ensimmäisen vartin aikana.

- Nyt on kotikentällä aika vaikeaa. Jos päästää kaksi maalia, silloin harvemmin voitetaan. Isossa kuvassa puolustuksen pitäisi olla kunnossa, mutta sitten tulee yksittäisiä tyhmiä virheitä ja päästetään sitä kautta liian helppoja maaleja, TPS-toppari Rasmus Holma ihmetteli.

TPS kaipaa Holman mukaan otteisiin nyt tasaisuutta ja turhat virheet pitää samalla pystyä karsimaan pois.

- Ei pystytä vieläkään ehjään ysikymppiseen. Pidettiin Honka aika hyvin poissa paikoilta ennen niitä maaleja. Otamme helppoja rikkeitä, jotka johtaa erikoistilanteisiin. Vaikka muoto oli nyt ihan ok, niin ei se auta jos tehdään siihen päälle henkilökohtaisia virheitä ja kollektiivisia nukahduksia.

- Vastustaja rokottaa niistä armotta tällä tasolla ja nyt kävi niin. Honka pääsi liian helpolla määrittelemään myös pelin tempon, Holma manasi.

TPS:llä on mahdollisuus saada pisteitä seuraavan kerran ensin viikon maanantaina, kun joukkue matkustaa HIFK:n vieraaksi Helsinkiin.

- Nyt tarvitaan pisteitä. Täytyy ruveta voittamaan näitä pelejä. Kolme pistettä sieltä pitää hakea, ei HIFK mikään ylivoimainen vastustaja ole, vaikka he hyvää tulosta ovatkin tehneet. Silloin pitää iskeä ja hakea maanantaina parempi esitys ja lopputulos kuin tänään, Holma painotti.

Lisää uutisia