FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 7.8.2020

TPS ja Drop Design Pool yhteistyöhön

TPS ja Drop Design Pool yhteistyöhön

Kuva: Juha Tamminen

TPS jalkapallo ja turkulainen Drop Design Pool Oy ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen.

Yhteistyön kasvoina toimii TPS:n uusi päävalmentaja Jonatan Johansson.

- Olemme erittäin innoissamme, että pääsimme aloittamaan yhteistyön TPS:n ja Tintin kanssa. Dropin juuret ovat Turussa, joten mikä sen hienompaa kuin aloittaa yhteistyö lähes satavuotiaan Turun Palloseuran kanssa, iloitsee Drop Design Poolin toimitusjohtaja Ilkka Haapaniemi.

- Siirsimme vuoden alussa sähkölämmitteisten ulko- ja porealtaiden tuotannon kokonaisuudessaan Suomeen. Kotimaisuutta ja paikallisuutta arvostetaan jatkossa yhä enemmän. Paikallisen urheiluseuran tukeminen onkin meille hieno osa tätä kokonaisuutta, jatkaa Haapaniemi.

Drop on suomalainen muotoilualan yritys, joka käyttää tuotteissaan luonnon inspiroimaa pisaran muotoa.

Lisää uutisia