FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 6.8.2020

Nuorten esiinmarssi Ilir Zenelin mieleen

Nuorten esiinmarssi Ilir Zenelin mieleen

Ilir Zenelin FC Lahti haki pisteen Helsingistä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti riisti torstaina vierasottelussa arvokkaan tasapelipisteen HJK:lta lukemin 1-1.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli tyytyväinen tappioasemasta nousuun, mutta hän harmitteli sitä, että Lahti ei kyennyt voittamaan. Hän oli tyytyväinen nuorten esiinmarssiin ja kiitteli samalla joukkueen peliasennetta.

- Avauksessamme oli kolme viime kaudella Kakkosessa pelannutta pelaajaa isoa ja suurta Klubia vastaan. Kierrätimme ottelussa hieman pelaajia, koska meidän pitää ajatella koko viikon strategiaa. Emme kadottaneet peli-iloamme. Olen tyytyväinen joukkueeseen. Pelaamme kuitenkin tuloksesta ja saimme yhden pisteen, Zeneli toteaa FC Lahden verkkosivuilla.

FC Lahden kiire jatkuu jo sunnuntaina, sillä Lahden stadionille saapuu tuolloin kello 18.30 alkavaan otteluun Ilves.

Lisää uutisia