FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 6.8.2020

​"Kauden kääntävä matsi" – SJK-maalivahti Walter Viitala uskoo kurssin nyt kääntyvän

​"Kauden kääntävä matsi" – SJK-maalivahti Walter Viitala uskoo kurssin nyt kääntyvän

Kuva: Juha Tamminen

SJK taisteli keskiviikkona hyvän esityksen jälkeen pisteen mestari-KuPS:aa vastaan 1-1-tasapelillä.

SJK-luotsi Jani Honkavaara piti ottelua SJK:n parhaana esityksenä tällä kaudella toistaiseksi. Ottelun parhaana palkittu Walter Viitala oli myös tyytyväinen pelin jälkeen.

– Kiva että pääsi koskemaan palloon paljon, omalla tavallaan. Mutta tämä oli koko joukkueelta todella tärkeä peli. Tänään me näytettiin mihin me pystytään. Me oltaisiin voitu voittaa tämä matsi, sanoi Viitala pelin jälkeen.

Viitalan mukaan SJK:n pelissä oli nyt kaivattua tekemisen meininkiä.

– Mahtava fiilis, kun joukkue tekee noin paljon duunia ja pallo liikkuu mieheltä miehelle. Oli todella tärkeä matsi meille. Ehdottomasti kauden parasta SJK:ta. Tästä on loistava rakentaa Honkaa vastaan vieraissa. Tämä oli sitä SJK:ta mitä me halutaan nähdä ja mitä katsojat haluaa nähdä. Mutta nyt pitää vaan jatkaa kuitenkin nöyrästi pää alhaalla duunin tekoa, tämä on vasta alku, Viitala jatkoi.

Kiitosta maalivahdilta tuli myös SJK-faneille ja samalla lähti terveisiä sen suhteen, että SJK tähyää sarjataulukossa ylöspäin.

– Klopeille haluan sanoa, että oli ihan mieletöntä se, miten he tukee meitä sieltä päädystä. Siis kun mulla on vaikka maalipotku siellä, niin he kehuu ja buustaa semmoista lämmintä ja positiivista ilmapiiriä sieltä meille. Iso kiitos heille. 12. pelaaja, Viitala sanoi.

– Tämä oli kauden kääntävä matsi. Me oltaisiin voitu voittaa tämä, mutta nyt Honka saa sitten kärsiä ensi maanantaina.

Lisää uutisia