FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 6.8.2020

Ats Purjelle 200. ottelu Veikkausliigassa täyteen

Ats Purjelle 200. ottelu Veikkausliigassa täyteen

Ats Purje on pelannut pitkän ja hienon uran Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Ats Purje saavutti keskiviikkona merkittävän merkkipaalun menestyksekkäällä pelaajaurallaan. Purje pelasi Seinäjoella uransa 200.Veikkausliigaottelun. Aloituskokoonpanoon valittu Purje pelasi SJK-ottelussa ensimmäiset 45 minuuttia siirtyen sen jälkeen vaihtoon.

Kokenut liigahyökkääjä aloitti oman peliuransa Suomen kentillä 2008 FC Interissä. Purje on pelannut nyt yhteensä 160 liigaottelua keltamustan riveissä tehden kaikkiaan 35 liigamaalia ja nyt on menossa jo seitsemäs sarjakausi keltamustan riveissä.

Purje on nyt KuPS:n seurahistorian eniten ja pisimpään KuPS:ssa pelannut ulkomaalaispelaaja ja hän pääsi viime syksynä toteuttamaan yhden suuren unelmansa voittamalla Suomen mestaruuden keltamustan riveissä.

Lisää uutisia