FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 5.8.2020

​"Kolme pistettä on nyt se tärkein" - voitto helpotti Jarkko Wissiä

​"Kolme pistettä on nyt se tärkein" - voitto helpotti Jarkko Wissiä

Voitto oli helpotus "Jallulle". (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves palasi voittokantaan kaatamalla RoPS:n keskiviikkona kotonaan niukasti 1-0.

Ilevksen päävalmentaja Jarkko Wiss hengittää ottelun jälkeen hieman vapautuneemmin. Maalipaikat kirjattiin Ilvekselle peräti 22-1, mutta lopputulos eli voitto oli tärkein.

– Ensimmäisellä jaksolla oli hyviä aihioita. Oltaisiin voitu tehdä toinenkin maali, niin urakka olisi vähän helpottunut. Tehoja tarvitaan yhä lisää, mutta kolme pistettä on nyt se tärkein ansio, Wiss kertoo.

Ilveksellä oli kokoonpanon kanssa melkoisesti haasteita. Toppari Baba Mensah putosi pois kokoonpanosta alkulämmittelyissä. Loukkaantumiset sulkevat ja toisaalta avaavat ovia.

– Kahta vaille kaikki sopimuspelaajamme ovat päässeet kentälle tällä kaudella. Meillä oli lopussa neljä 2002-syntynyttä pelaajaa kehissä ja tietysti loukkaantumiset vaikuttavat myös. Niin monella pelaajalla alkaa olla kramppeja, ettei oikein tiennyt ketä ottaa pois ja laittaa tilalle.

– Felipe Aspegren putosi eilen illalla pois vahvuudesta. Juho Pietola oli tänään menossa treenaamaan klo 11 aamulla. Kuitenkin hän pelasi sitten ensimmäiset liigaminuuttinsa illalla. Sellaista voi jalkapalloilijan elämä olla, Wiss virnistää.

Lisää uutisia