AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.31 // 5.8.2020

HIFK uhkuu itseluottamusta – ”Tämä tappioton putki voi jatkua pitkään”

HIFK uhkuu itseluottamusta – ”Tämä tappioton putki voi jatkua pitkään”

"Mosan" mielestä HIFK on vaikeasti voitettava tällä hetkellä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on pelannut kolme edellisotteluaan tappioitta ja kerännyt niissä yhteensä seitsemän pistettä. Moshtagh Yaghoubin mukaan joukkueen itseluottamus on tällä hetkellä korkealla.

HIFK vaihtoi alkukaudesta valmentajaa ja on Teemu Kankkusen ja Mike Keeneyn alaisuudessa kerännyt kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Yaghoubi jakaa kiitosta valmentajille ja pitää HIFK:ta tällä hetkellä vastustajille erittäin vaikeana vastustajana.

– Valmentajat ovat tehneet meille selväksi, miten meidän kuuluu pelata, ja kaikki jätkät joukkueessa ovat ottaneet sen tosi hyvin vastaan. Loppu on sitten meidän asenteesta kiinni. Jos me tehdään oma hommamme kunnolla, niin meidän voittaminen on vaikeaa. Ja jos joku meidät voittaa, niin se joukkue tarvitsee täydellisen päivän. Se on paljon siitä kiinni, miten siellä tehdään hommia. Jos jatketaan samalla tavalla kuin edellisissä peleissä, niin tämä tappioton putki voi jatkua pitkään, sanoo Yaghoubi HIFK:n sivuilla.

Edelliset neljä ottelua avauskokoonpanossa ollut keskikenttäpelaaja on päässyt yhä paremmin mukaan joukkueeseen ja tuo jokaisessa pelaamassaan ottelussa runsaasti pallollista taitoa HIFK:n peliin. Edessä on kaksi tärkeää ottelua FC Hakaa ja TPS:ää vastaan, ja "Mosa" kertoo odottavansa kovaa taistelua molempia joukkueita vastaan.

– Ei ole helppoja matseja missään nimessä. FC Haka tarvitsee pisteitä, he ovat pelanneet neljä tasapeliä, eivätkä ole vielä voittaneet tällä kaudella. Tulee tiukkoja matseja, mutta näistä peleistä meidän on pakko ottaa voittoja, jos haluamme pysyä korkealla sarjataulukossa, hän jatkaa.


FC Haka-HIFK Tehtaan kentällä keskiviikkona 5.8. kello 18.30.

Lisää uutisia