FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 5.8.2020

Hakan Malundaman jaloissa ei paina – ”Taas jaksaa mennä”

Hakan Malundaman jaloissa ei paina – ”Taas jaksaa mennä”

Henri Malundama uskoo Hakan voiton tulevan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan pelit jatkuvat keskiviikkona, kun Tehtaan kentälle asettuu vastaan HIFK. Hakalta puuttuu vielä avausvoitto tämän kauden osalta, mutta puolustaja Henri Malundama muistuttaa katsomaan myös pelkkien tulosten taakse.

Haka on osoittanut pystyvänsä haastamaan joukkueen kuin joukkueen tämän kauden Veikkausliigassa. Malundama ei ota paineita avausvoitosta, kun kentällä peli on ollut kuitenkin pääasiassa hyvännäköistä.

- Olemme pelanneet hyvin, mutta voitot ovat karanneet. Jokainen kyllä tietää miten otteluita voitetaan, ja voitto tulee kyllä silloin kun me sen ansaitsemme. Välillä pallo ei vain pompi. Ei tässä mitään paineita siitä oteta, Malundama miettii Hakan sivuilla.

Haka pelasi edellisen kerran lauantaina Seinäjoella ja nyt keskiviikkona on edessä kotipeli. Pelitahti on tiivis, mutta Malundaman mukaan kunto kestää kyllä.

- Pelaajat ovat hyvässä kunnossa. Pieniä osumia tulee aina ja ne kuuluvat peliin. Jokainen kuitenkin haluaa aina pelata ja saamme taas hyvän joukkueen jalkeille. Pari lepopäivää alle, niin taas jaksaa mennä.

Hakan keskiviikkoinen vastustaja HIFK on vahvassa vireessä tällä hetkellä. Helsinkiläiset vaihtoivat päävalmentajaa jo muutaman kierroksen jälkeen ja se on ainakin toistaiseksi piristänyt punapaitojen otteita. HIFK on kolmesta edellispelistään kerännyt seitsemän pistettä ja matkaa Koskiin hyvässä liidossa.

- HIFK tulee varmasti aika paljon vastahyökkäyksillä ja me pidämme palloa, Meidän täytyy ottaa heidän vastahyökkäykset pois ja pystyä puolustamaan tiiviinä, Malundama avaa voitonavaimia.


Hakan ja HIFK:n välinen ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia