FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 4.8.2020

"Pystymme parempaan" - Honkavaara odottaa uutta ilmettä KuPS:aa vastaan

"Pystymme parempaan" - Honkavaara odottaa uutta ilmettä KuPS:aa vastaan

"Honsulle" ei riitä kuin paras. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK katkaisi kolmen ottelun tappioputken viime lauantaina FC Hakaa vastaan pelatussa kotipelissä, kun se nousi Ariel Tuco Ngueukamin maalilla tasapeliin.

Vaikka piste tyydyttää, ei SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Alkuviikko on näyttänyt kuitenkin hyvältä.

– Joukkue on reagoinut hyvin viime pelin jälkeen ja olemme paljon puhuneet yhdessä asioista. Siitä, että vaikka saimmekin Hakaa vastaan 1-1 tuloksen, niin miksi me emme saa ulosmitattua itsestämme sitä parhaimpaamme? Olemme siitä puhuneet ja päässeet siitä positiiviselle tielle.

- Kaikki tietää, että me pystymme parempaan ja pelaajat myönsivät tässä asiassa vastuunsa. Mutta tottakai tämä on sillä tavalla, että ei pelaajat sitä yksin tee. Meidän valmentajien kanssa tätä yhdessä tehdään, sanoo Honkavaara.

Keskiviikkona OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi KuPS ja Honkavaara odottaa näkevänsä voitontahtoisen SJK:n.

– Se on vain fakta, että ei meistä kukaan halua näyttää siltä miltä Hakaa vastaan näytettiin. Vaikka pelattiinkin 1-1 tasapeli. Mutta me olisimme voineet voittaa ja me odotamme itseltämme paljon enemmän ja siitä on oikeasti kysymys.

- Meidän ei pidä tyytyä siihen, että emme pääse parhaimpaamme. Se oli se huolestuttava asia edellisessä pelissä. Mutta siitä olemme nyt puhuneet ja joukkue on puhunut siitä keskenäänkin. Eivät he siihen minua tarvitse.


SJK - KuPS OmaSp Stadionilla keskiviikkona 5.8. kello 18.30.

Lisää uutisia