FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 4.8.2020

Ilveksen Wiss tiedostaa voitottoman putken – ”Pelaajat eivät ylisuorita”

Ilveksen Wiss tiedostaa voitottoman putken – ”Pelaajat eivät ylisuorita”

Jarkko Wiss haluaa palauttaa joukkueensa voittokantaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on tällä hetkellä viiden ottelun voitottomassa putkessa ja seuraavan kerran se hakee paluuta voittojen tielle keskiviikkona isännöidessään RoPS:aa. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss tiedostaa tilanteen, muttei ole huolissaan tilanteesta.

Viime ottelussa Ilves tasasi pisteet HIFK:n kanssa 2-2-numeroin ja eväitä oli myös täyteen pistepottiin.

– Paikkoja oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla, kun HIFK antoi meille mahdollisuuksia. Pelin jälkeen olemme varmasti kaikki koko joukkueena sitä mieltä, että tekemisen taso ei ole riittävä, Wiss toteaa seuran sivuilla.

– Pelejä tulee nopeasti, joten harjoittelu on lähinnä palauttelua. Samalla toki mietitään uusia kuvioita ja ratkaisuja tämän hetkisiin haasteisiin. Meidän pitää parantaa monella osa-alueella.

Ilveksen tulossarake on 2-3-2. Seitsemästä ottelusta on siis kertynyt yhdeksän pistettä. Kuudes sija sarjataulukossa ei täytä kovia ennakko-odotuksia.

– On puhuttu siitä, että meillä on viiden ottelun voitoton putki menossa. Onhan se fakta, eikä sitä tarvitse pelätä sanoa ääneen, Wiss nostaa kissan pöydälle.

– Pitää kuitenkin muistaa, että nyt on varmaan ensimmäinen sellainen vuosi, että pelaajat eivät ylisuorita. Joukkueenakaan ei ole tullut mitään huippuhetkeä, joka kantaisi pitkään. Myönnämme tilanteen, mutta haluamme muuttaa sitä.

Ilveksen ja RoPS:n ottelu pelataan keskiviikkona 5.8. Ratinassa kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia