FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.30 // 1.8.2020

SJK:n Honkavaara: "Me ei nyt ulosmitata tällä hetkellä vaan kaikkea"

SJK:n Honkavaara: "Me ei nyt ulosmitata tällä hetkellä vaan kaikkea"

Jani Honkavaaran SJK ei saanut parastaan irti. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja Haka tasasivat lauantaina pisteet Seinäjoella lukemin 1-1.

SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara oli pelin jälkeen tyytyväinen pinnaan, mutta ei esitykseen.

– Me ei nyt vaan ulosmitata tällä hetkellä vaan kaikkea meidän joukkueesta. Se harmittaa. Harmittaa kovaa, Honkavaara toteaa SJK:n verkkosivuilla.

– Jälleen kerran pieni ilonpilkahdus sen niiden maalin jälkeen ja astuttiin peliin mukaan. Nämä on henkisen puolen hommia ja sen vuoksi pelikään ei näytä tarpeeksi hyvältä. Joukkueen sisällä on tuskainen fiilis, kun ei olla vähään aikaan voitettu otteluilta. Voitot aina korjaa asioita henkisellä puolella, Honkavaara jatkaa.

SJK on nyt pelannut viisi ottelua putkeen ilman voittoa.

– Kyllä meidän pitää nyt tutkiskella vähän itseämme, koska nyt ei näytä oikein peli hyvältä. Yksilötkään ei näytä hyvältä. Ja pakko myöntää, että joka pelin jälkeen ääni on entistä käheämpi, kun pitää pakottaa penkiltä tekemään asioita. Ja niin se ei saisi olla. Mä en halua sillä tavalla valmentaa, että ohjaan peliä vain tuolta penkiltä. Hirveästi joutuu pakottamaan ja pyytämään pelaajia tekemään asioita. Mikään ei tunnu tulevan luonnostaan. Joten kyllä meidän pitää sen vuoksi nyt kaikkien tutkiskella aika paljon itseämme. Ihan yhtälailla valmennuksen, kuin pelaajien.

– Joka peliin me tehdään paljon hommia taktisesti ja valmistaudutaan hyvin joka peliin. Mutta meillä pitäisi tulla luonnollisemmin asioita. Meillä on hyviä pelaajia ja heidän pitäisi ihan luonnollisestikin pelata vain peliä yksinkertaisesti paremmin. Se tarkoittaa sitä, että meidän pitää tehdä hommia, mutta me haluamme, että pelaajat astuisivat pikkuisen enemmän tällä hetkellä esiin, sanoo Honkavaara.

Lisää uutisia