FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.30 // 1.8.2020

KuPS:n Erlandsen innoissaan kärkiottelusta – ”Ottelu on meille hyvä haaste”

KuPS:n Erlandsen innoissaan kärkiottelusta – ”Ottelu on meille hyvä haaste”

Arne Erlandsen odottaa kovaa ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Helsingissä pelataan lauantaina huippuottelu, kun HJK saa kotikentälleen hallitsevan mestarin ja sarjan kärkijoukkue SJK:n. KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen uskoo HJK:n tulevan kovaa kotikentällään.

Erlandsen korostaa joukkueen luottavan alkukaudella hyvin toimineeseen konseptiin eikä lähde muuttamaan tyyliään, vaikka vastassa on HJK.

- HJK on suurin joukkue Suomessa. Viime kausi oli heille pettymys, nyt he ovat aloittaneet uuden kauden hyvin kuten mekin. Me koetamme pelata lauantaina omalla normaalilla tavallamme, norjalaisluotsi toteaa KuPS:n sivuilla.

- Tietenkin meillä on nyt jälleen vastassamme kova joukkue vieraspelissä, HJK on hyvin puolustava joukkue. Ottelu on meille hyvä haaste ja odotan lauantain peliä erittäin suurella innolla, Erlandsen jatkaa.


HJK-KuPS Bolt Arenalla lauantaina 1.8. kello 17.00.

Lisää uutisia