AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.30 // 30.7.2020

Hakan Hilska: "Tässä ympärillä on huikea seurayhteisö"

Hakan Hilska: "Tässä ympärillä on huikea seurayhteisö"

Antto Hilska kuuluu Hakan kokeneimpiin pelaajiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Antto Hilskalla, 26, on menossa kolmas täysi kausi Hakassa. Hän on yksi niistä harvoista Hakan pelaajista, joilla on jo ennestään liigakokemusta ennen tätä kautta, mutta nyt hän on eri pelaaja kuin kaudella 2017, jolloin hänet nähtiin viimeksi Veikkausliigassa.

Yhtenä isona tavoitteena Hilskalla on vakiinnuttaa Haka Veikkausliigassa ja nostaa se mukaan kärkikamppailuun.

– Unelmiahan on aina, että pääsisi ulkomaille ammattilaiskentille, mutta lähivuosien tavoite on Hakan kanssa vakiinnuttaa paikka pääsarjassa, ja olla mukana tässä projektissa nostamassa Hakaa takaisen kärkeen ja varteenotettavaksi liigajoukkueeksi. Siinä haluan olla ehdottomasti mukana.

Hilskalle onkin lyhyessä ajassa kasvanut vahva mustavalkoinen sydän.

– Kun tulin Hakaan tiesin kyseessä olevan perinteinen seura. Nyt kun täällä on pelannut, niin se tunne on vain vahvistunut ja tässä ympärillä on huikea seurayhteisö. Tässä seurassa on hienoa olla mukana, Hilska hehkuttaa.

Hilskan koko haastattelu on luettavissa täältä.

Lisää uutisia