AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2020

"Lähdetään otteluun taas lujaa, eikä kumarrella yhtään" - TPS valmis haastamaan HJK:n

"Lähdetään otteluun taas lujaa, eikä kumarrella yhtään" - TPS valmis haastamaan HJK:n

Oskari Jakonen ja TPS hakevat revanssia HJK:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n keskiviikkoinen vastustaja HJK tulee Turkuun jo kolmatta kertaa kuukauden sisään.

Ensin Klubi voitti TPS:n Suomen Cupissa 1-0, mutta kävi sen jälkeen häviämässä liigaottelun FC Interille samoin lukemin. TPS:n ja HJK:n välinen cup-ottelu oli erittäin tasainen, jossa Klubi oli lopulta piirun verran edellä. TPS aloitti ottelun hurjalla prässillä ja helsinkiläiset olivat pahassa liemessä ottelun alussa.

Oskari Jakosen mukaan TPS lähtee taas ryminällä liikenteeseen.

- Klubi ei ole muuttunut miksikään sitten viime kohtaamisen. Kaikki tietää, että sieltä tulee Suomen paras joukkue. Me halutaan lähteä otteluun taas lujaa, eikä kumarrella yhtään. Kaikilla on todella kova halu näyttää, varsinkin kun ollaan hävitty kauden ensimmäiset pelit.

- HJK on totta kai suosikki, mutta me taistellaan ja pannaan kaikki peliin, Jakonen lupaa.

TPS:llä on loukkantumisongelmia hyökkäyspäässä ja seura tähyileekin myös uusien vahvistusten perään. Hyvässä iskussa oleva Jakonen saa kuitenkin varmuudella vastuuta, vaikkeivat hyökkäyspään roolit ihan yksi yhteen menekään poissaolijoiden kanssa.

- Vastuuta tulee varmuudella vain, jos pystyy nostamaan tasoaan. Pitää näyttää joka harjoituksissa ja peleissä olevansa sen vastuun arvoinen, Jakonen kuittaa.

- Onhan HJK-puolustus iso haaste, mutta uskon, että sieltäkin löytyy aukkoja. Nyt on koko joukkueella näytön paikka, mihin me parhaimmillamme pystytään. Päät on ylhäällä ja mieli korkealla, tässä on vielä pitkä juoksu edessä. Nyt tarvitaan myös tukea, olisi todella hienoa saada keskiviikkona paljon porukkaa katsomoon, Jakonen vielä toivoo.


TPS - HJK Veritas Stadionilla keskiviikkona 22.7. kello 18.30.

Lisää uutisia