AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2020

HIFK-valmentajat eivät ala tyrkyttää liikaa liian nopeasti – ”Tahti on nyt niin tiivis”

HIFK-valmentajat eivät ala tyrkyttää liikaa liian nopeasti – ”Tahti on nyt niin tiivis”

Mike Keeney toimii HIFK:n valmentajana.

HIFK vaihtoi valmennusta maanantaina, kun Tor Thodesen sai lähteä joukkueesta ja Teemu Kankkunen sekä Mike Keeney ottivat joukkueesta vetovastuun. Keeneyn mukaan tärkeintä on tällä hetkellä kartuttaa pistetiliä ja hoitaa työt mahdollisimman hyvin.

Keeney myöntää, että tärkeintä on saada HIFK takaisin raiteilleen.

– Meille tärkeintä on tässä vaiheessa olla auttamassa seuraa menemään eteenpäin tässä tilanteessa ja tehdä omat työmme niin hyvin kuin mahdollista. Joukkue tarvitsee nyt enemmän pisteitä, samalla kun esityksemme kentällä joukkueena on oltava parempi kuin mitä se on ollut, Keeney kommentoi HIFK:n sivuilla.

– Teemme työtä taktiikan parissa ja valmistelemme sitä jokaiseen otteluun peli kerrallaan. Tahti on nyt niin tiivis, ettei se tässä tilanteessa anna paljon aikaa isomman kuvan tarkasteluun. Otteluun valmistautuminen, ottelukohtaiset taktiikat, peliesitykset ja palauttava harjoittelu jälkeenpäin ovat tällä hetkellä avainasemassa meille, hän jatkaa.

HIFK kohtaa keskiviikkona kotikentällään SJK:n. Vastustajan penkin päässä on HIFK:lle ja Keeneylle erittäin tuttu mies, jonka joukkueen kohtaamista amerikkalais-suomalainen valmentaja odottaa innolla.

– Mielestäni SJK:lla on todella hyvä joukkue. Jani Honkavaara on minulle hyvin tuttu valmentaja KuPS-vuosiltani, joten minulla on aika hyvä käsitys siitä, miten hänen joukkueensa tulee pelaamaan. Samalla näen, että SJK on hieman samanlaisessa tilanteessa kuin mekin tällä hetkellä siinä mielessä, että hekin vielä etsivät sitä seuraavaa, eteenpäin vievää vaihdetta omasta pelistään. Odotan mielenkiinnolla sitä, miten joukkueiden avauskokoonpanot ja pelaaminen tulevat asettumaan toisiaan vastaan, Keeney sanoo.


HIFK-SJK Bolt Areenalla keskiviikkona 22.7. kello 18.30.

Lisää uutisia