AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2020

Inter hamuaa nyt myös vierasvoittoa - "Emme lähde hakemaan mitään tasapelejä"

Inter hamuaa nyt myös vierasvoittoa - "Emme lähde hakemaan mitään tasapelejä"

José Riveiro toivoo kotivireen näkyvän myös vierasotteluissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter matkaa keskiviikkona FC Hongan vieraaksi ja ottelussa kärkipään sijoituksia sarjataulukossa voidaan rukata paljonkin.

Vesa Vasaran valmennuksessa neljättä kauttaan pelaavalle Hongalle kuluva kesä on ollut kaksijakoinen. Suomen Cupissa tie tyssäsi kotikentällä FC Lahdelle kärsittyyn tappioon ja Honka otti ensimmäisen liigavoittonsa vasta edellisellä kierroksella TPS:n isäntänä.

Toisaalta kolmen tai neljän pelatun ottelun jälkeen Honka on KuPS:n ohella Veikkausliigan ainoa tappioton joukkue. Riveiron mukaan Honka luottaa joka tapauksessa omaan tapaansa pelata.

– Honka tykkää pitää palloa ja he ovat täynnä itseluottamusta hallitessaan peliä. Heillä on erittäin hyviä pelaajia tilanteenvaihtoihin ja he aiheuttavat jonkin verran uhkaa pystysyötöillään, Interin päävalmentaja José Riveiro kuvailee huomisen vastustajaa.

Inter voitti edellisellä kierroksella Veikkausliigan ylivoimaisen mestarisuosikin HJK:n 1-0 ja Riveiro intoutui kehumaan joukkueensa esitystä vielä Ilveksestä otettua 5-1-voittoakin paremmaksi. Kauden kaikki kolme kotiotteluaan voittaneen Interin seuraavana haasteena on viedä erinomainen kotivire Veritas Stadionilta mukanaan vierasotteluihin.

Espanjalaisvalmentaja ei kuitenkaan tee suurta eroa koti- ja vierasotteluiden välille.

– Meidän on vain lähdettävä otteluun samalla kunnianhimolla kuin kotikentällä ja useimmiten pystymme tekemään sen. Emme lähde hakemaan mitään tasapelejä, Riveiro tokaisee.


FC Honka - FC Inter Tapiolan urheilupuistossa keskiviikkona 22.7. kello 18.30.

Lisää uutisia