AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.28 // 18.7.2020

TPS:n Koponen: "Eihän tämä lohduta"

TPS:n Koponen: "Eihän tämä lohduta"

Jere Koponen toimi TPS:n kapteenina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja TPS tarjosivat varsin vauhdikkaan lauantaipäivän helteisessä Espoon Tapiolassa. Loppulukemat olivat lopulta kotijoukkueelle 3-1.

Honka teki kaksi maalia rankkareista.

- Eihän tämä lohduta, kun päästettiin kolme omiin. Olisi voitu jättää pilkut kuitenkin myös viheltämättä. Ensimmäinen oli aika kevyt ja toisessa pilkussa pallo oli sitä ennen jo päätyrajasta yli. Siitä vähän keskusteltiin erotuomarin kanssa, mutta sieltä vakuuteltiin, että olivat aiheesta, TPS:n kapteenina toiminut Jere Koponen manasi turkulaisseuran verkkosivujen mukaan.

Ottelun kaikki osumat nähtiin toisella puoliajalla. Honka avasi maalihanat, TPS tuli tasoihin, mutta sitten kotijoukkue karkasi.

- Koko joukkue oli tietenkin pettynyt, kun saatiin peli kuitenkin nopeasti tasoihin. Tasoitus antoi uskoa, että saadaan täältä jotain vielä mukaan. Nyt pitää ottaa kuitenkin ne hyvät asiat mukaan keskiviikon peliin. Saatiin meidän taktiikka ajoittain hyvin kuitenkin toimimaan ja sitä kautta luotua myös maalipaikkoja, Koponen arvioi.

Lisää uutisia