AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2020

Interin Riveiro kohtaa entisen seuransa – ”HJK:ta vastaan pelaamisessa on aina jotain erityistä”

Interin Riveiro kohtaa entisen seuransa – ”HJK:ta vastaan pelaamisessa on aina jotain erityistä”

Ennen Interiä Jose Riveiro valmensi HJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Perjantaina nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun FC Inter saa kotikentälleen HJK:n. Interin päävalmentaja Jose Riveirolle peli on erityinen, sillä hän valmensi ennen HJK:ssa.

Viime kaudella Inter voitti joukkueiden välisistä kolmesta Veikkausliigan otteluista kaksi jälkimmäistä. Kotinurmellaan Inter ryöpytti HJK:ta 4-1 ja kauden toiseksi viimeisessä ottelussa Helsingissä Inter nappasi täydet pisteet Filip Valencicin maalilla. Lopulta HJK jäi karusti ulos europeleistä ja Inter puolestaan palasi mitaleille vuosien tauon jälkeen.

Riveiro työskenteli HJK:ssa vielä kaudella 2018, mutta reilussa kahdessa vuodessa molemmat joukkueet ovat kokeneet paljon muutoksia. Esimerkiksi kauden 2018 cup-finaalin kokoonpanoista molemmissa joukkueissa on vain kolme silloista pelaajaa jäljellä. Riveirolle HJK:ta vastaan pelaamisessa on silti jotain erityistä.

– Ei tunnu siltä, että ajastani siellä olisi vielä kovin kauaa. Käytännössä kaikki silloiset taustahenkilöt ovat edelleen HJK:n toiminnassa mukana ja pelaajistakin monia, vaikka he eivät cupin finaalissa mukana olleetkaan. HJK:ta vastaan pelaamisessa on aina jotain erityistä, eikä pelkästään vain minulle vaan kaikille meille. Se on iso seura ja kaikki haluavat kaataa juuri HJK:n, Riveiro arvelee Interin sivuilla.


FC Interin ja HJK:n välinen ottelu pelataan perjantaina 17.7. ja alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia