AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 15.7.2020

SJK:n Keaton Isaksson rauhallisin mielin – ”Peli on menossa parempaan päin”

SJK:n Keaton Isaksson rauhallisin mielin – ”Peli on menossa parempaan päin”

Keaton Isaksson näkee SJK:n suunnan oikeana. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on avannut kautensa tappioitta ja pistesarake näyttää kahden pelin jälkeen neljää pistettä. Keskikenttäpelaaja Keaton Isakssonin mukaan joukkueen peli on kehittynyt tasaisesti ja varmasti koko ajan.

SJK avasi kautensa 1-0-voitolla TPS:sta ja viime ottelussa se tasasi pisteet maalittomalla tasapelillä FC Lahtea vastaan. Isaksson on ollut tyytyväinen joukkueen alkukauden otteisiin.

- Näyttää hyvältä ja peli on menossa parempaan päin. Meillä oli koronatauon jälkeen pari harjoituspeliä ja jokaisessa pelissä olemme pystyneet menemään askeleita eteenpäin. Nolla on pysynyt omissa jo pitkään ja yritetään jatkaa sitä. Hyökkäystehoissa on ollut toivomista ja sitä olemme nyt treenanneet, Isaksson kertaa alkukautta.

Isakssonin mukaan joukkueella on yksi erityinen kehityskohde tulevaa ajatellen.

- Hyökkäyspelaaminen on sellainen alue, jota pystymme parantamaan eniten tällä hetkellä. Olemme pelanneet kokonaisuudessaan hyvin ja saaneet hyvin paikkoja, mutta viimeinen kliinisyys on puuttunut. Muuten olemme olleet hyvin peleissä mukana, Isaksson analysoi.


SJK isännöi seuraavaksi perjantaina IFK Mariehamnia. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia