FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 15.7.2020

Petteri Pennanen palaa KuPS-paitaan - "Hienoa saada Pete takaisin kotiin"

Petteri Pennanen palaa KuPS-paitaan - "Hienoa saada Pete takaisin kotiin"

"Pete" Pennanen palaa tuttuun ympäristöön. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS on vahvistanut rivejään merkittävällä paluumuuttajalla, kun Palloseuran oma kasvatti Petteri Pennanen palaa kuopiolaisten vahvuuteen loppukauden mittaisella pelaajasopimuksella.

Viime kaudella Suomen mestaruutta juhlineen joukkueen kapteeni teki alkuvuodesta sopimuksen Indonesian pääsarjan TIRA-Persikabon kanssa, mutta koronapandemian vuoksi pelit Aasiassa jäivät lyhyeen.

29-vuotias Neulamäen Kobrissa peliuransa aloittanut keskikenttätaituri ennätti pelata Indonesiassa ainoastaan kolmessa pääsarjaottelussa. Pennanen purki sopimuksensa Aasiaan heinäkuun alussa.

Pennasen anti viime kauden mestarijoukkueessa oli valtava. Vuoden keskikenttäpelaajaksi valittu Pennanen iski viime kaudella kuusi maalia ja tarjoili yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Kaiken kaikkiaan Pete on edustanut KuPS:aa 173 ottelussa, joissa maaleja on syntynyt 37 ja maalisyöttöjä 27.

Tommi Jyryn valitettavan loukkaantumisen vuoksi KuPS:lle oli tärkeää löytää paikkaaja joukkueen keskikaistalle. KuPS:n urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom onkin luonnollisesti mielissään kovasta paluumuuttajasta KuPS:n vahvuuteen:

- Hienoa saada Pete takaisin kotiin. Hän tuo meidän pelaamiseemme lisää taitoa ja luovuutta – sekä tietenkin pelaajarinkimme levenee. Hän tarjoaa valmennukselle erilaisia vaihtoehtoja monipuolisena pelaajana, Lindblom iloitsee.

Lisää uutisia