AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.28 // 15.7.2020

Obed Malolo on nauttinut vastuullisesta roolista – ”On pystyttävä antamaan hyviä näyttöjä”

Obed Malolo on nauttinut vastuullisesta roolista – ”On pystyttävä antamaan hyviä näyttöjä”

Obed Malolo on isossa roolissa RoPS:n pelissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Obed Malolo siirtyi täksi kaudeksi Rovaniemen Palloseuran riveihin muutaman Seinäjoella vietetyn vuoden jälkeen. Malolo on ottanut heti ison roolin joukkueessa.

Malolo on viihtynyt hyvin Rovaniemellä sekä kentällä että sen ulkopuolella.

- Olen tykännyt paljon ja sopeutuminen on mennyt tosi nopeasti. Ei ole ollut mitään valittamista muuten kuin tulokset eivät ole vielä olleet sitä mitä olisimme toivoneet. Minulla on kuitenkin vahva usko siihen, että kun teemme töitä, niin tulostakin vielä tulee. Ei ole mitään pahaa sanottavaa, Malolo kertoilee.

Malolon kaudet SJK:ssa olivat vaihtelevia ja kausi 2018 jäi kokonaan väliin loukkaantumisen vuoksi. Nyt hän kirjauttanut täydet minuutit kauden molemmissa otteluissa ja on nauttinut saamasta luottamuksenosoituksesta.

- Olen saanut paljon vastuuta ja se on ollut kivaa. Se vaatii kuitenkin samalla sitä, että on pystyttävä antamaan hyviä näyttöjä. Olen tykännyt olla isossa roolissa.

RoPS:lla on tällä kaudella mielenkiintoisia nuoria pelaajia, joihin 23-vuotias Malolo myös lukeutuu. Lisäksi joukkueesta löytyy kokemusta. Malolo pitää joukkueen rakennetta hyvänä.

- Meillä on sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Meillä on tosi iskukykyinen ryhmä, mutta meidän täytyy saada ne viimeiset palaset kohdilleen. Joukkueessa on hyviä jätkiä, mutta valitettavasti meillä on tällä hetkellä loukkaantumisia. Loukkaantumiset avaavat kuitenkin aina muille mahdollisuuden avauskokoonpanossa näyttää, Malolo käy läpi joukkueen tilannetta.


RoPS kohtaa seuraavaksi perjantaina kotikentällään FC Hakan. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia