FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 13.7.2020

TPS:n sairastuvalta hyviä ja huonoja uutisia - Rodney Strasser varmasti sivussa lauantaina

TPS:n sairastuvalta hyviä ja huonoja uutisia - Rodney Strasser varmasti sivussa lauantaina

Rodney Strasser on sivussa - mutta ei TPS:n onneksi pitkään. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS aloitti Veikkausliigan kahdella 0-1-tappiolla. Seuraava haaste odottaa ensi lauantaina Espoon Tapiolassa, kun raitapaidat matkustavat päiväpeliin FC Hongan vieraaksi

TPS on käyttänyt ja käyttää puolentoista viikon pelitaukonsa tiiviiseen harjoitteluun. Palloseuran sairastuvalta kuuluu varovaisen hyviä uutisia sekä muutama kysymysmerkki siihen päälle. Lauantaihin on toki vielä matkaa jäljellä.

- Saadaan tietysti Jussi (Juhani Pikkarainen) takaisin kokoonpanoon pelikiellon jäljiltä, mikä on merkittävä asia. Myös Jepa (Jesper Karlsson) on palaamassa pidemmän poissaolon jälkeen joukkueen kokoonpanoon, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen vahvistaa.

- Myös Rasse (Rasmus Holma) alkaa olla jo siinä kunnossa, että pelit lähestyvät. Lisäksi jonkinlaisia toiveita on myös Espin (Eliécer Espinosa) suhteen. Jos ei vielä Honka-peliin, niin viimeistään ensi viikolle, TPS-luotsi arvelee.

Keskikenttäpelaaja Rodney Strasser joutui jättämään kentän kesken viime tiistaina pelatun TPS - Ilves -ottelun. TPS:n avauskokoonpanossa aloittanut Strasser joutui tulemaan vaihtoon jo ottelun 29. minuutilla jalkavamman vuoksi. Strasserin jalkansa magneettikuvattiin torstaina Turun Terveystalo Pulssin lääkärikeskus-sairaalassa, mutta mistään vakavammasta vammasta ei ole kysymys.

- Rodneysta on tullut meille nopeasti erittäin tärkeä pelaaja. Hänen kanssaan edetään päivä kerrallaan, mutta lauantainen Honka-peli tulee liian nopeasti.

- Tähtäin on tietenkin jo lauantaissa. Honka on siinä selvä ennakkosuosikki, mutta me lähdemme taistelufiiliksellä iskemään takaisin. Meillä oli surkea toinen puoliaika Ilvestä vastaan, mutta se on jo käsitelty ja toivottavasti siitä on myös opittu. Pallollisen pelaamisen laatu on se asia, jossa on parannettavaa Puolustuspeli on toiminut kuitenkin ihan hyvin ja se on se asia, jonka päälle voidaan rakentaa parempaa hyökkäyspelaamista, Pikkarainen muistuttaa.


FC Honka - TPS Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 19.7. kello 13.00.

Lisää uutisia