FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 12.7.2020

"Oli kova peli" - tasapeli jäi hiukan kaivelemaan KuPS-luotsi Erlandsenia

"Oli kova peli" - tasapeli jäi hiukan kaivelemaan KuPS-luotsi Erlandsenia

Voiton karkaaminen harmitti Arne Erlandsenia. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n voittopueki katkesi sunnuntaina Espoossa FC Hongan tasoitettua joukkueitten kohtaamisen loppuhetkillä ja päätösnumerot kirjattiin 1-1.

Honka-ottelut ovat säännönmukaisesti olleet KuPS:lle tasaväkisiä voimainkoitoksia ja näin oli tänäänkin.

- Aika tasainen ottelu. Lopun tasoitusmaali ei tuntunut hyvältä, sillä me emme halua sellaista tapahtuvan. Tämä oli keskinkertainen vierasottelu. Yhdestä kulmapotkutilanteesta meillä oli mahdollisuus tehdä toinenkin maali, ei tehty emmekä onnistuneet voittamaan, päävalmentaja Arne Erlandsen kuvaili ottelun pelitapahtumia.

KuPS on aloittanut uuden liigakauden tappioitta. Kolme ensimmäistä sarjakierrosta ovat osoittaneet, että mestarijoukkue pystyy pelaamaan tänäkin vuonna hyvin ja vahvasti.

- Me koetamme pelata hyvin jokaisessa ottelussamme. Nyt oli erilainen joukkue vastassa eikä tätä ottelua voi suoraan verrata tiistaiseen peliin. Tämä on okei vierasottelu hyvää joukkuetta vastaan ja on harmi, että lopussa tuli 1-1.

- Pelaajat tekivät ottelussa parhaansa, me emme luoneet nyt yhtä paljon tilanteita kuin tiistaina. Oli kova peli. Me haluamme olla hyviä jokaisessa ottelussamme ja me yritämme olla jälleen parempia seuraavassa ottelussamme, päävalmentaja totesi.

Lisää uutisia