FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 10.7.2020

Interin Riveiro: "Odotan meidän hyökkäävän ja luovan tilanteita kaikin voimin"

Interin Riveiro: "Odotan meidän hyökkäävän ja luovan tilanteita kaikin voimin"

Jose Riveiro ja Inter kohtaavat lauantaina Ilveksen. (Kuva: Juha Tamminen)

Molemman ottelunsa tällä kaudella voittanut Ilves matkaa lauantaina FC Interin vieraaksi Turkuun.

Interillä RoPS:sta otettua avauskierroksen voittoa seurasi vaikeaksi osoittautunut vierailu Kuopioon. KuPS:n prässipelin purkamisen kanssa ottelussa tuskaillut Inter taipui lopulta 1-0.

Interin päävalmentaja Jose Riveiron mukaan tapahtunutta on turha jäädä murehtimaan enempää ja katseet täytyykin kääntää Jarkko Wissin valmentaman joukkueen kohtaamiseen.

– Joka ottelun jälkeen analysoimme pelin ja mietimme kehityskohteitamme. Kuopiossa meillä oli melko paljon erilaisia ongelmia ja tässä vähäisessä ajassa yritämme korjata niitä niin hyvin kuin pystymme. Jokainen ottelu on kuitenkin täysin oma tarinansa, emmekä enää mieti KuPS-ottelua. Nyt meidän on tehtävä parhaamme Ilvestä vastaan päästäksemme jälleen voittojen tielle, Riveiro muistuttaa Interin verkkosivuilla.

FC Interin ja Ilveksen kaikki kohtaamiset viime kaudella olivat huipputasaisia kärkipään kamppailuja, mutta tasapeliin joukkueet eivät päätyneet kertaakaan. Turussa viime vuoden toukokuussa pelatun ottelun Inter hävisi lopulta loppulukemin 2-3, vaikka Inter oli jo onnistunut kuromaan kahden maalin takamatkan umpeen.

Tampereella pelatuista otteluista ensimmäisen voittamalla Inter nappasi viime vuoden runkosarjan ykkössijan, mutta loppusarjan ottelun se hävisi karvaasti lisäajan maalilla. Huomenna Riveiro haluaa nähdä Interin pelaavan kotikentälle sopivalla tavalla.

– Haluamme Ilvestä vastaan näyttää millainen todellinen identiteettimme on ja että KuPS-ottelu oli vain yksi kivi kengässämme. Nyt se kivi on poistettu ja on aika mennä eteenpäin. Olemme tyytyväisiä, että pääsemme tekemään sen kotikannattajiemme edessä ja omalla stadionillamme. Odotan meidän hyökkäävän ja luovan tilanteita kaikin voimin huomenna, espanjalaisvalmentaja peräänkuuluttaa.

La 11.7. klo 17.00 FC Inter – Ilves, Veritas Stadion (lisätietoja pääsylipuista ja järjestelyistä).

Lisää uutisia