FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 9.7.2020

HJK:n Lingman kehui esitystä – ”Tosi hyvä peli meiltä”

HJK:n Lingman kehui esitystä – ”Tosi hyvä peli meiltä”

Lucas Lingman oli oivalla pelipäällä klassikossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Lucas Lingman oli yksi HJK:n näkyvimpiä pelaajia keskiviikon klassikossa. Lingman tarjoili upean syötön Roope Riskin avausmaaliin ja sinetöi HJK:n voiton komealla vapaapotkumaalilla.

HJK tuli myrskyn lailla kotiotteluunsa ja sai heti avausmaalin jo kymmenen minuutin jälkeen Lingmanin toimiessa tarjoilijana. Ensimmäisen puoliajan edetessä Haka kuitenkin pääsi paremmin peliin mukaan ja sai pallon myös kertaalleen verkon perukoille, joka kuitenkin hylättiin paitsiona. Ottelun lopullinen kulminaatiopiste nähtiin toisella puoliajalla, kun Hakan Saibou Keita sai punaisen kortin ja HJK pääsi miehen ylivoimalle.

- Aloitimme tosi hyvin ja sen jälkeen alkoi vähän lipsua ja helppoja virheitä tuli tosi paljon. Piti taas kasata puoliajalla. Sitten taas lähti paremmin, mutta taas pieni lipsu se maali. Kun Haka sai punaisen, niin oikeastaan vain tapoimme aikaa ja saimme vielä viimeisen maalin, Lingman kertoi HJK TV:n haastattelussa.

Lingmanin mukaan joukkuetta piti vähän herätellä, kun Haka alkoi päästä peliin mukaan. Se tuotti myös tulosta ja HJK jatkaa voittojen tiellä.

- Siinä pitää potkia vähän itseäni ja muita hanuriin. Pitää saada helppoja suorituksia sen jälkeen ja taas rytmistä kiinni. Niin me saimme ja mielestäni tämä oli taas tosi hyvä peli meiltä.


HJK kohtaa seuraavaksi perjantaina 17.7. FC Interin vieraskentällä.

Lähde: HJK TV
Lisää uutisia