FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 7.7.2020

"Vielä enemmän Jose Riveiron näköisiä pelaajia" – KuPS tietää hyvin Interin vaarallisuuden

"Vielä enemmän Jose Riveiron näköisiä pelaajia" – KuPS tietää hyvin Interin vaarallisuuden

KuPS ja Inter ovat kohdanneet viime aikoina isoissa otteluissa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:sta ja FC Interistä on muodostumassa hyvää vauhtia todellinen taistelupari. Joukkueet kohtaavat tiistaina Kuopiossa.

Viime kauden päätöskierroksella KuPS oli vahvempi ja varmisti mestaruutensa kaatamalla ainoan uhkaajansa. Reilu viikko sitten Suomen Cupin välierässä Inter oli puolestaan vahvempi noustuaan takaa 4-4-tasanumeroihin ja vietyään ottelun lopulta rangaistuspotkukilpailussa.

– Meidän on puolustettava paljon paremmin. Puolustuspeli ei voi olla niin hajanaista kuin cupin pelissä, KuPS:n kakkosvalmentaja Pasi Tuutti sanoo.

Interin vahvuus on joka tapauksessa hyvin KuPS:n tiedossa viimeistään cupin välierän myötä.

– Interin ideologia on kontrolloida peliä pallon kanssa. Joukkueessa on nyt ehkä vielä enemmän valmentaja Jose Riveiron näköisiä pelaajia, Tuutti arvioi.

– Mielestäni Interin puolustus on kovempi kuin viime kaudella, mutta hyökkäys on ainakin erilainen Mika Ojalan ja Filip Valecicin lähtöjen myötä.


KuPS - FC Inter Kuopion Keskuskentän jalkapallostadionilla tiistaina 7.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelujärjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia