FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 7.7.2020

Elias Mastokangas luottaa Interiin – ”Olemme saaneet hyviä voittoja”

Elias Mastokangas luottaa Interiin – ”Olemme saaneet hyviä voittoja”

Elias Mastokangas tuntee KuPS:n. (Kuva: Juha Tamminen)

Tiistaina Kuopiossa pelataan todellinen herkkupala, kun viime kauden mestari KuPS isännöi hopeajoukkue FC Interiä. Joukkueet kohtasivat jo Suomen Cupin puolivälierässä, jossa Inter oli vahvempi rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Interin Elias Mastokangas odottaa jälleen kovaa vääntöä.

Mastokankaan mukaan Interin leirissä tunnelmat ovat korkealla, kun taskussa on jo paikka Suomen Cupin finaalissa ja sarjakausi pyörähti käyntiin 3-1-voitolla RoPS:sta.

- Joukkueessa on hyvät fiilikset ja olemme saaneet hyviä voittoja. Onnistumiset tuovat itseluottamusta ja ruokkivat itseään. Meillä on nälkää ja halu tehdä maaleja. Olemme varmasti hyvällä jalalla liikkeellä. KuPS tulee myös nälkäisenä ja heillä on hampaankolossa cupin ottelusta, ennakoi Mastokangas.

Interin ja KuPS:n Suomen Cupin puolivälierä oli todellista ilotulitusta, kun 90 minuutin jälkeen tulostaululla olivat lukemat 4-4. Jatko-ottelussa jäätiin maaleitta ja Inter oli lopulta vahvempi rangaistuspotkukilpailussa.

- Toivottavasti tällä kertaa pystyisimme pitämään nollat omassa päässä, mutta jatkuisi se neljä tehtyä maalia. Toivottavasti ei menisi ihan yhtä tiukoille kuin viimeksi.

Jos on KuPS:lla revanssinälkää Suomen Cupin ottelusta, niin myös Interillä on oma kana kynittävänä kuopiolaisten kanssa. Joukkueet kohtasivat toisensa viime kauden päätösottelussa, jossa ratkaistiin mestari. KuPS voitti ottelun ja samalla nappasi itselleen mestaruuden. Mastokangas ei kuitenkaan anna hirveästi arvoa viime kauden kohtaamiselle.

- Tappiot harmittavat aina, mutta nyt on vastassa uusi KuPS. Siellä on joukkue vaihtunut paljon ja myös uusi valmentaja. Pieni harmistus tietenkin viime kaudesta on ja se tuo meille lisää buustia.

KuPS on mestaruusvuotensa jälkeen muuttunut paljon ja pelaajiston lisäksi myös valmennus on vaihtunut. Se on näkynyt myös joukkueen tämän kauden pelityylissä.

- Tämän vuoden KuPS on paljon suoraviivaisempi ja he ovat kovia tilanteenvaihdoksissa sekä vahvoja kaksinkamppailuissa. Kun luotamme omiin vahvuuksiimme, niin hyvä tulee, Mastokangas toteaa luottavaisena.


KuPS - FC Inter Kuopion Keskuskentän jalkapallostadionilla tiistaina 7.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelujärjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia