FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 3.7.2020

Kuopion Palloseura on julkaissut uuden KuPS-sovelluksen

Kuopion Palloseura on julkaissut uuden KuPS-sovelluksen

KuPS:n tapahtumia voi seurata jatkossa kätevästi uuden sovelluksen kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Uusi sovellus kerää saman paketin alle kaikki KuPS:aan liittyvät aiheet ja ilmiöt. Sovellus on kehitetty yhdessä laadukkaita applikaatioita kehittäneen Choicelyn kanssa.

Sovellus tarjoaa mahdollisuuden seurata sekä naisten, että miesten joukkuetta monipuolisesti. Sovelluksesta löytyy laajat perustoiminnot ja runsaasti ajankohtaista sisältöä Pelipäivä-näkymässä.

Täysin uutena ominaisuutena KuPS-sovellus tuo Keltamustan pelipäivän tapahtumat lähemmäs, kuin koskaan. Pelipäivä-näkymässä pääset vaikuttamaan muun muassa otteluiden parhaiden pelaajien äänestyksessä ja kilpailemaan KuPS:n fanituotteista.

Kuopion Palloseuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen näkee sovelluksen monipuolisena mahdollisuutena.

- Sovellus toimii kokoavana tekijänä meidän monista eri sähköisistä alustoista. Sovelluksen kautta pystymme tuomaan kannattajamme ja sidosryhmämme entistäkin lähemmäs seuraa. Samalla sovellus tarjoaa myös yhteistyökumppaneillemme uudenlaisen alustan näkyä ja tulla lähemmäs kannattajiamme, Heiskanen kommentoi KuPS:n sivuilla.

KuPS-sovellus on kehitetty Choicelyn teknologia-alustalla. Choicelyn toimitusjohtaja Kaius Meskanen onkin innoissaan uudesta sovelluksesta.

- KuPS sovellus on meille inspiroiva yhteistyöhanke. KuPS on erittäin menestynyt seura ja heidän tiiminsä haluaa kehittää KuPS:n digikyvykkyyksiä uudelle tasolle ja palvella fanejaan modernilla tavalla - erityisesti nyt koronan tuomien mullistusten aikana. Jatkamme innovatiivista kehitystä yhdessä KuPS:n tiimin kanssa sovelluksen ominaisuuksien ja sisältöjen kanssa. Todella hienoa nähdä sovellus livenä nyt, kun Veikkausliigapelit käynnistyvät jälleen, Meskanen kertoo.

KuPS-sovellus on ladattavissa Android ja iOS –käyttöjärjestelmiin. Lisätietoa KuPS:n verkkosivuilta.

Lisää uutisia