FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 3.7.2020

HJK:n Roni Peiponen jättää pelikentät - ura päätökseen

HJK:n Roni Peiponen jättää pelikentät - ura päätökseen

Roni Peiponen jättää viheriöt pelaajana. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n oma kasvatti ja pitkäaikainen pelaaja Roni Peiponen päättää pelaajauransa.

23-vuotiaalle Peiposelle jää hyvät muistot uraltaan.

– Haluan kiittää koko Klubiperhettä hienoista vuosistani HJK:ssa. Olen saanut olla mukana hienossa yhteisössä, saanut hyviä ystäviä ja mukavia muistoja. Erityiskiitokset myös vanhemmilleni, jotka ovat tukeneet minua hienosti koko pelaajauran ajan, kiittää Peiponen.

Vastaavat kiitokset pelaajan suuntaan tulevat myös seuralta.

– Haluan kiittää omasta ja seuran puolesta Ronia kaikesta seuran eteen tehdystä työstään ja omistautumisesta yhteisten tavoitteiden eteen, jotta yhdessä voisimme olla parempia. Minulla on ollut hieno mahdollisuus seurata aitiopaikalta hänen kasvamistaan seurassa aina nuorimmista akatemian ikäluokista kohti miesten liigajoukkuetta.

- Tämän matkan varrelle on mahtunut monia hienoa hetkiä ja muistoja. Toivotamme Ronille kaikkea hyvää tulevaan, kiittää puolestaan HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Malminkartanon Pedoissa jalkapallon pelaamisen aloittanut ja kahdeksanvuotiaasta asti HJK:ssa pelannut Peiponen debytoi Veikkausliigassa toukokuussa 2015 ottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Hyvin sujuneen kauden jälkeen hän teki sopimuksen norjalaisen Molde FK:n kanssa ja palasi takaisin Klubiin 2016 ensin lainasopimuksella ja 2017 HJK:n sopimuspelaajana.

Veikkausliigaotteluita Peiponen pelasi HJK:ssa tasan 50.

Lisää uutisia