FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 2.7.2020

​TS: Interin ottelujärjestelyt hyvällä mallilla – "Hienoa että päästään pelaamaan yleisön edessä"

​TS: Interin ottelujärjestelyt hyvällä mallilla – "Hienoa että päästään pelaamaan yleisön edessä"

Veritas Stadionilla fanitkin olivat väljästi määräysten mukaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter pelasi kauden avausottelunsa kotiyleisön edessä torstaina ja tapahtuma onnistui kaikin puolin hyvin.

Interiä ja kotiyleisöä lämmitti toki ennen kaikkea 3-1-voitto RoPS:sta, mutta tietty helpotus ottelun jälkeen oli havaittavissa myös järjestelyjen suhteen.

Poikkeusolot vaativat poikkeusjärjestelyt kaikilla Veikkausliigan ottelupaikkakunnilla ja nämä Veritas Stadionillakin toimivat kaikin puolin hyvin hyvän valmistautumisen ansiosta.

– Kyllä me järjestelyjen osalta onnistuimme ihan hyvin näissä olosuhteissa, Interin hallintopäällikkö Lauri Kemppainen sanoi Turun Sanomille.

Käytössä torstaina oli noin 1500 istumapaikkaa, jotka käytännössä olivat myös täynnä. Lisäjärjestelyin Veritas Stadionilla voitaisiin nykyrajoituksin ottaa maksimissaan 3000 katsojaa.

– Jokaisella katsomoalueella pitää olla kuitenkin omat palvelut, järjestyksenvalvojat, lipuntarkastajat. Niitä ei voi käyttää monessa paikkaa, niin totta kai se vaatii enemmän, Kemppainen muistuttaa.

– Mutta ehdottomasti kapasiteettia nostetaan, jos kiinnostusta riittää. Hienoa, että päästään pelaamaan yleisön edessä, vaikka näistä poikkeusjärjestelyistä hieman lisävaivaa kausikorttilaisille ja muillekin ihmisille tulee.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia