FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 2.7.2020

"Jollain tapaa sopeudumme rytmiin" - Riveiro uskoo cupin pelien olevan eduksi Interille

"Jollain tapaa sopeudumme rytmiin" - Riveiro uskoo cupin pelien olevan eduksi Interille

Jose Riveiro uskoo ottelurytmiin pääsyn olevan eduksi. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin Veikkausliigakausi alkaa torstaina kotiottelulla RoPS:aa vastaan. Lähtökohdat otteluun joukkueilla ovat varsin erilasiet.

Suomen Cupissa Inter on päässyt hyvään vireeseen pudottamalla KuPS:n ja FC Lahden viimeisen viikon aikana. Toisaalta helteisten ja kovassa tahdissa tulleiden otteluiden sijaan RoPS on päässyt optimoimaan omat aikataulunsa. Napapiirin joukkueen edellinen ottelu onkin viikon takaa SJK:n vieraana.

Interin päävalmentaja José Riveiro uskoo hyvästä vireestä olevan joukkueelleen enemmän hyötyä kuin ylimääräisestä levosta.

– Seuraavan kuukauden aikana tulemme pelaamaan kolmen tai neljän päivän välein niin kuin nyt cupin jatko-otteluissa. Jollain tapaa me valmentajat ja pelaajat tulemme mukautumaan tähän Veikkausliigan rytmiin. Siinä mielessä me olemme jo tottuneet käsittelemään peleihin valmistautumista, palautumista ja kilpailemista sillä tahdilla.

- Haluan ajatella positiivisesti ja uskon näiden cupin otteluiden olevan meille enemmän hyödyksi kuin pienen väsymyksen haitaksi, espanjalaisvalmentaja arvelee.


FC Inter - RoPS Veritas Stadionilla torstaina 2.7. poikkeuksellisesti jo kello 18.00. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia