FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 2.7.2020

Hongan Kaufmann piti sarja-avausta tyydyttävänä – ”Kausi olisi voinut alkaa paljon huonomminkin”

Hongan Kaufmann piti sarja-avausta tyydyttävänä – ”Kausi olisi voinut alkaa paljon huonomminkin”

Lucas Kaufmann näki kauden avauksessa hyviä elementtejä, mutta myös parannettavaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Honka ja Haka avasivat Veikkausliigakautensa 2020 tasaisella ottelulla, johon mahtui niin rangaistuspotku, debyyttimaali Veikkausliigassa, kuin ulosajokin. Lopulta päädyttiin 1-1 lukemin jakamaan pisteet.

Hongan Lucas Kaufmann piti lopputulosta jossain määrin tyydyttävänä.

- Tietenkään täysin tyytyväinen tulokseen ei voi olla, sillä olisimme totta kai halunneet avata kauden voitolla. Olosuhteet huomioon ottaen tulos on kuitenkin tyydyttävä. Haka oli todella motivoitunut ja taisteleva ja teki pelistä vaikean. Jouduimme ottelussa takaa-ajoasemaan, mutta tulimme sieltä vielä tasoihin. Jouduimme toki myös pelaamaan jonkin aikaa miesalivoimalla. Meillä on vielä paljon parannettavaa, mutta kausi olisi voinut alkaa paljon huonomminkin, hän kommentoi espoolaisten sivuilla.

- Ulosajo muuttaa toki aina peliä. Sen lisäksi, että olet itse miesalivoimalla, vastustaja saa varmasti lisää itseluottamusta ja hyökkää entistä kovemmin. Mielestämme pelasimme kuitenkin hyvin. Emme antaneet heille paljon tilanteita, ja pystyimme kontrolloimaankin ottelua, Kaufmann sanoo.

Luonnollisesti Kaufmann oli innoissaan paluusta Veikkausliigakentille pitkän tauon jälkeen.

– Tuntui totta kai todella hyvältä päästä taas pelaamaan Veikkausliigaa. En usko, että olemme kuitenkaan vielä parhaimmillamme. Haimme vielä rytmiämme ja peliämme. Uskon, että seuraavissa otteluissa olemme taas parempia. Tästä tulee varmasti meille vielä hieno kausi, hän päättää.

Hongan kausi jatkuu tasan viikon päästä, keskiviikkona 8.7. Silloin keltamustat matkustavat Ahvenanmaalle IFK Mariehamnin vieraaksi kello 18.30 alkavaan otteluun.

Lisää uutisia