FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 1.7.2020

Tainio pettyi tasapeliin, mutta laittoi asiat perspektiiviin – ”Tärkeintä oli saada pistetili auki”

Tainio pettyi tasapeliin, mutta laittoi asiat perspektiiviin – ”Tärkeintä oli saada pistetili auki”

Teemu Tainiolla oli kaksijakoiset mietteet tasapelistä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka palasi liigakentille 1-1-tasapelillä FC Honkaa vastaan. Lopputulos jätti päävalmentaja Teemu Tainiolle kaksijakoiset tunnelmat, sillä toisaalta täysi pistepotti olisi ollut otettavissa, mutta yksikin piste oli tärkeä.

Haka meni ottelussa johtoon Eero Markkasen rangaistuspotkumaalilla, mutta Honka tuli tunnin jälkeen tasoihin. Ottelun luonne koki muutoksen 20 minuuttia ennen loppua, kun Hongan Jonas Levänen sai punaisen kortin ja Haka pääsi miehen ylivoimalle. Koskilaiset eivät kuitenkaan pystyneet käyttämään miesylivoimaa hyväkseen kovasta taistelusta huolimatta.

– Kun vastustaja joutui alivoimalle, niin meiltä puuttui se viimeinen terävyys, ettei saatu sitä ylivoimaa niin hyödynnettyä. Näennäisesti pyöritettiin, mutta boksiin asti ei sitten saatu, Tainio manaili Hakan sivuilla.

Yleisesti ottaen Tainio oli selvästi pettynyt tulokseen, mutta näki siinä myös paljon positiivista.

– Kun nyt katsoo miten se peli meni, niin kyllähän se lähinnä pettymys on. Mahdollisuus ottaa kolme pistettä, mutta jos miettii, niin meillä oli viides peli kahteen viikkoon ja yhdeksän debytanttia tänään. Pistetään asiat perspektiiviin, niin tärkeintä oli saada pistetili auki, Tainio jatkoi.


FC Hakan ottelut jatkuvat ensi keskiviikkona 8.7., kun se kohtaa klassikko-ottelussa vieraskentällä HJK:n.

Lisää uutisia